To je to što me zanima!

Milijarder 5 dana živio na ulici pa siromašnima dao - milijune!

Aleksandar Rosljakov noći je provodio u skloništu za beskućnike 'Everybody's Road', kojem je kasnije, kao i ljudima koje je tamo upoznao, darovao velike iznose novca
Vidi originalni članak

Ruski milijarder Aleksandar Rosljakov nedavno se prijavio za sudjelovanje u reality showu 'Tajni milijunaš'. Pet dana živio je na ulici kao beskućnik. Pretvarao se da je propali učitelj bez kuće, a kod sebe je imao samo oko sto kuna.

Noći je provodio u skloništu za beskućnike 'Everybody's Road', kojem je kasnije, kao i ljudima koje je tamo upoznao, darovao velike iznose novca.

Po završetku showa vlasnicima skloništa za beskućnike poklonio je luksuznu vilu vrijednu 111.000 eura, koja je uskoro postala novo sklonište.

Piscu Arseniju Jankovoskom kojeg je upoznao u skloništu, poklonio je stan i ugovor sa izdavačem koji će objaviti njegovu knjigu, a Arsenij sada piše knjigu "Druga šansa" koja će opisati njegov život, uključujući i susret sa Aleksandrom.

Još jedan stan oligarh je poklonio Svjetlani Stepanovoj i njeznoj djeci. Svjetlana je, prije nego što je upoznala Aleksandra, lutala po iznajmljenim stanovima s četvero djece i jedine stvari koje su imali su bili krevet i kovčeg s uspomenama. Uz četvorosobni stan, Aleksandar je Svjetlani poklonio i milijun rubalja (oko 15.000 eura).

Aleksandar je tijekom pet dana sudjelovanja u emisiji morao raditi u skloništu za pse 'Valenta', pa je i tu ostavio poklon od 15.000 eura.

Još 15.000 eura ruski milijarder poklonio je Andreju i Nataliji, mladoj obitelji čije dijete boluje od hidrocefalusa.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • DavorRoso 04.11.2017.

    nre radi se o poklonima nego se radi o ne uredenim drustvima koja su nakon pada berlinskog zida stvorili tkz tajkune koji se razmecu bogastvima ljudi tog isto drustva koji su stvarali godinama ranije svi morau da imaju a ne jedan sve a milijuni nista to ne moze nikako da funkcionise

  • barbaboro 03.11.2017.

    svaka čast, ali... luksuzna vila od 111.000 €??????

  • --- DAVOR --- 02.11.2017.

    Glupost! Trebao bi kad je i ako je altruist svakom kupit mali stanćić, napunit frižider godinu dana da ima da mu netko donosi i platit režije i tako za njih 20-tak npr a paralelno im pokušat nač posao pa da se mogu sami uzdržavat, to bi bila konkretna pomoć kad si več milijarder! Mnogi su se sami odlučili na klošarenje pa bi rastrajbali lovu znam al to se lako skuži ko je kakav a i stavim zabranu prodaje stana na 10 godina npr!

Komentiraj...
Vidi sve komentare