To je to što me zanima!

Mjesec dana gol prosvjedovao pred sudom: 'Vratite moj bong'

Jeffrey Shaver (31) tvrdi da je policija pogriješila jer mu je oduzela medicinsku marihuanu s kojom je 'pao' u bolnici gdje su ga liječili od napadaja panike. Njegov prosvjed je - uspio...
Vidi originalni članak

Kanađanin Jeffrey Shaver prošlog petka uspješno je okončao jednomjesečni prosvjed kojeg je započeo nakon što mu je policija u Ontariju još prošlog listopada zaplijenila marihuanu i pribor za pušenje. Odlučni 31-godišnjak na privođenje i zaplijenu odgovorio je 'protumjerom' - mjesec dana u tangama je stajao pred sudom u Kitcheneru u znak prosvjeda.

- Vratite moju marihuanu. Vratite moj bong - pisalo je na dvama transparentima ovog golog borca za svoja prava. U danima kada je ipak želio biti odjeven nosio je crvenu majicu s natpisom 'Vratite moju marihuanu i moj bong'.

Nevjerojatno, ali bizaran prosvjed je uspio.

- Uopće nije bilo potrebe da Kruna reagira na ovaj slučaj s marihuanom - kazao je Jeffrey koji tvrdi da je policija pogriješila jer je imao medicinsku marihuanu s kojom je 'pao' u bolnici gdje su ga liječili od napadaja panike.

Marihuana i bong uskoro bi mu trebali biti vraćeni, piše The Record. No, sad ima novi problem - policija ga je optužila za golotinju u javnosti.

Ipak, Jeffrey smatra da još ima razloga prosvjedovati. Naime, tvrdi kako mu nije dozvoljeno pušenje marihuane na terminalima Grand River Transita, lokalnog autobusnog prijevoznika. Zato će, kaže, također u tangama stajati ispred njihovog sjedišta u Waterloou dok mu ne dozvole konzumirati marihuanu na autobusnim terminalima, a zbog cijelog slučaja zaplijene bonga i marihuane obratit će se Sudu za ljudska prava.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 19.09.2017.

    treba se uvijek borit za svoja prava i štrajkat i izać na ulicu jer ako šutiš onda.......

  • ajmopričat 19.09.2017.

    Čovjek se bori za svoja prava (iako možda nije u pravu), dok nas Hrvate gospoda političari pljačkaju više od dvadeset godina i šutimo. ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare