To je to što me zanima!

Mladencima koji se na vrijeme pojave u crkvi daruje 100 funti

Želio sam pokazati župljanima da svoje suradnike u crkvi doživljavam kao profesionalce koji svoj posao shvaćaju odgovorno, a mladenci koji kasne nikad se ne ispričaju, kaže vikar Corbyn
Vidi originalni članak

Vikaru iz Kenta dojadilo je čekati mladenke koje vječito kasne pred oltar pa je sa sto funti odlučio nagraditi one kojima uspije pojaviti se u dogovoreno vrijeme. 

Svećenik John Corbyn inače u svojoj župi crkve Svete Marije u kentskom Bearstedu tolerira 10 minuta kašnjenja no sve duže od toga, kaže, ne kvari njegove planove već raspored cijelih svatova. Zbor, orguljaš i zvonar na dogovorena vjenčanja moraju putovati iz udaljenih mjesta, a mladenci se zbog svojeg kašnjenja gotovo nikada ne ispričaju. 

- Želio sam pokazati župljanima da svoje suradnike u crkvi doživljavam kao profesionalce koji svoj posao shvaćaju ozbiljno i odgovorno jer to ne rade za novac. Odlučio sam pokušati na ovaj način - kazao je za Kent Messenger. 

Dodao je da ne kasne sve mladenke, ali dio njih zaista prelazi granicu. 

- Kada govorimo o kašnjenju od 20 minuta, pa to je gotovo pola cijele ceremonije. U nekim zemljama, poput Ugande gdje sam bio u službi, u tom vremenu obave i po nekoliko vjenčanja - kaže svećenik. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Cipelcug 07.01.2018.

    Naši samo uzimaju.

  • koko82 07.01.2018.

    uzme fino iz škrabice, za svoju promociju.... ko političari

  • dragica10 06.01.2018.

    Lako se razbacivati novcem koji nije njegov. A mi luđaci neka dajemo crkvi !! Bolje da nahrani gladna usta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare