To je to što me zanima!

Mladenka nekad bila muško, a mladoženja cura. Imaju i dijete

Vjenčanju u Bangkoku prisustvovali su njihovi roditelji, a ceremoniju je organizirala lokalna televizijska postaja. No problem je što je legalan ulazak u brak dozvoljen tek s navršenih 17 godina
Vidi originalni članak

Amornrat Ruamsin (27) i Pitchaya Kacharum (16) vjerojatno su najneobičniji tajlandski par. Mladenka, koja je nekad bila muškarac, udala se za maloljetnog Pitchayu, koji je rođen kao djevojka. Zajedno već imaju i petomjesečnu kći. 

Vjenčanju u Bangkoku prisustvovali su njihovi roditelji, a ceremoniju je organizirala lokalna televizijska postaja. No problem je što je legalan ulazak u brak dozvoljen tek s navršenih 17 godina pa je neobičan par zapravo samo pročitao zavjete, a 'pravo' vjenčanje zakazano je upravo na Pitchayin 17. rođendan. 

- I prije sam bila u vezi s muškarcima, ali se nisam dobro osjećala. Pitchayu sam upoznala preko Facebooka i zaljubili smo se. Godinu dana smo živjeli zajedno, a onda se složili - želimo dijete. Danas smo se vjenčali i ovo mi je najsretniji dan u životu - kazala je Amornrat.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Judita👥 15.02.2018.

    bitno da su suprotni spol ..h he

  • QuantumPussy 14.02.2018.

    I sad to dijete jednog dana upadne roditeljima u sobu i vidi kako mama praši tatu da napravi bracu. Zanimljiv prizor ...

  • 14.02.2018.

    zavrzlama.. tko je bio trudan i rodio , ona ili on ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare