To je to što me zanima!

Mladi Čeh pao s motora pa tečno progovorio engleski

Prije teškog pada s motora mladi Matej Kus jedva je znao progovoriti nekoliko riječi na engleskom jeziku, a nakon pada govorio ga je savršeno
Vidi originalni članak

Češki motociklist Matej Kus (18) teško je pao na utrci 'speedway' u Engleskoj, a kad se probudio u bolnici, počeo je govoriti na tečnom engleskom. Prije nesreće na engleskom je znao izgovoriti samo nekoliko osnovnih riječi. Kus je tijekom utrke izgubio ravnotežu i pao, a na njega je naletio drugi motociklist, koji mu je kotačem prešao preko glave. Bez svijesti je bio oko 45 minuta, a kad se probudio, na savršenom je engleskom pitao liječnike što mu se dogodilo i gdje se nalazi.
- Zvučao je kao voditelj BBC-ova dnevnika. Engleski je govorio savršeno, bez ikakva naglaska - rekao je liječnik. Kad su doznali da Matej prije nesreće nije govorio engleski, liječnici su ostali bez riječi. Mladi je Čeh dva dana sa svima komunicirao na engleskom jeziku, a potom mu se vratilo pamćenje i kao što je iznenadno počeo, tako je u trenutku i prestao govoriti engleski.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • AmyLee 02.01.2008.

    vec ste jednom objavljivali ovu vijest,ima 2-3 mjeseca

Komentiraj...
Vidi sve komentare