To je to što me zanima!

Mladi morski lav pokušao voditi ljubav s pingvinom

Ovo je prvi primjer seksualnog nestašluka nekog sisavca s drugom vrstom. Ali, neki sisavci imali su pokušaje seksualnog olakšavanja s mrtvim tijelom
Vidi originalni članak

Antartičkog morskog lava ulovili su kamerom kako pokušava voditi ljubav s pingvinom. Ovo je prvi poznati primjer seksualnog nestašluka sisavca s drugom vrstom kralježnjaka kao što su ptice, reptili ili ribe. Poznato je da su neki sisavci imali pokušaje seksualng olakšavanja s beživotnim tijelima drugih vrsta, ali ne kada se životinja ovako borila. Znanstvenici su promatravši morske lavove na plaži otoka Marion (u blizini Antartike), vidjeli mladog potomka kako pokušava iskoristiti kraljevskog pingvina.
- Prvo smo mislili da ga lovi, ali smo onda ustanovili da su njegove namjere ljubavne prirode - rekao je Nico de Bruyn, ekolog sa Sveučilišta u Pretoriji, Južna Afrika, jedan od promatrača.
Oko 100 kilograma težak morski lav prignječio je oko 30 kilograma teškog pingvina. Pingvin nepoznatog spola uzaludno se borio. Čak 45 minuta bezuspješno je pokušavao penisom penetrirati u bespomoćnu pticu. Kad je napokon odustao, otišao je u more ignoriravši žrtvu. Pingvin je prošao bez ozljeda i ljubavnih ugriza.
- Možda ga je htio pojesti, ali se u hodu predomislio. Osobno smatram da je uska veza između agresivnog i seksualnog ponašanja - dodao je ekolog.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ćofi 14.05.2008.

    Ma dajte velike priče, ovo se kontantno dešava u divljini, a i u našoj blizini. Uzmite pse i mačke kao primjer...Lavove i tigrove u zatočeništvu kao drugi primjer, hijene i divlje pse kao treći i slično. Ni nekrofilija nije nikakvo čudo u životinjskom svijetu...a da i ne spominjemo da postoji ona \"ljubav\" između životinje i čovjeka...svijet je jako bolestan, al se mora živit...

  • god of war 14.05.2008.

    to ja zovem pedofilija!!!!!!!!! policijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare