To je to što me zanima!

Mladi vozači u Zagrebu dosjetili se rješenja: Na staženjem staklu auta ostave poruku i zahvale se

Mladi vozač iz Zagreba nasmijao prolaznicu zalijepivši na stražnje staklo poruku za sve koji voze iza njega, zahvalio se na razumijevanju
Vidi originalni članak

U prometu mnogi gube živce pa vozači početnici često znaju biti kreativni i ostaviti poruke na stražnjem staklu u kojima mole ostale vozače za strpljenje i razumijevanje. Tako je jedan mladi vozač iz Zagreba nasmijao prolaznicu zalijepivši na stražnje staklo poruku za sve koji voze iza njega.

- Mladi vozač, hvala na razumijevanju - napisao je uz fotografiju glumca Ansela Elgorta iz filma Baby driver.

MOLBA DRUGIM VOZAČIMA Vozačica iz Zagreba nasmijala je mnoge porukom na stražnjem staklu auta: 'Bum se rasplakala'

Čitateljica nam je poslala fotografiju još jednog automobila sa sličnom poruku, a nedavno je sve nasmijala i mlada vozačica koja je u poruci na stražnjem staklu poručila vozačima da će se rasplakati ako joj zatrube.

- Tek sam položila! Molim vas, nemojte mi trubiti, bum se rasplakala! Hvala - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • toma789 20.05.2022.

    ako im treba taj natpis onda im treba oduzeti vozačku jer su očito nesposobni voziti automobil i veća su prijetnja u prometu od pijanih vozača jer neće znati procijeniti situaciju i izazvat će nesreću. ali u hrvatskoj valjda svaka šuša može kupiti vozačku

  • Beatrixx 20.05.2022.

    Imala ja magnet vosachtig po et ik preko godinu dana, milina! Nitko ti se ne lijepi za dupe, ne trubi.. da mi ga nije netko skinuo jos bi ga imala. Nisu ga skidali ni drugi u obitelji kad su skuzili da im nitko nece divljati :)

  • ZG_d 20.05.2022.

    I moja susjeda je to napisala....Treba paziti na takve vozace pocetnike i dati im podrsku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare