To je to što me zanima!

Mladić misli da je snimio sudar nepoznatih objekata na nebu

Autor videa Elijah Prychodzko je novinarima kazao da je vidio kako manji predmet kruži oko veće svjetleće točke te da je potom uslijedila eksplozija. Pogledajte video
Vidi originalni članak

Elijah Prychodzko, mladić iz Sacramenta, snimio je 20. prosinca eksploziju na nebu, pa video proslijedio televizijskoj postaji CBS čiji je novinar Cody Stark pokušao dobiti odgovor od stručnjaka o čemu je riječ.

Nažalost, Stephen P. Maran, ugledni američki astronom koji je do 2004. godine radio za NASA-u, napisao je tek da 'ne zna za eksploziju kao astronomski fenomen', pa je Stark zatražio drugo mišljenje

Novinar CBS-a se obratio i vatikanskim ekspertima, a oni su pak fenomen objasnili kao neku vrstu refrakcije svjetla.

Ima li to smisla najbolje je da procijenite sami, no evo kako je taj događaj opisao sam autor snimke, koji je dio tog prizora uspio snimiti pomoću iPhonea i teleskopa.

- Pogledate li malo bolje, primjetit ćete da nešto kruži oko tog planeta (tako je opisao veliku svjetleću točku). Nedugo potom je uslijedila eksplozija - kazao je Prychodzko.

Imate li vi neko objašnjenje? Satelit, balon, rakete, izvanzemaljci?

Idi na 24sata

Komentari 33

  • mučkođubre2 19.03.2013.

    ma zjezde padavičarke se sudarile, jer nisu pazile na semafor...

  • SamuelKamndžić 12.01.2013.

    Oni se slažu da je bilo nesto NEobično, a ja tvrdim da je bilo obično sranj....

  • jluci82 10.01.2013.

    Vjerojatno se sveti Ilija s kolima vraćao s 2.2 promila.....da vatikanski eksperti(bwahahahaha)progovore o tome, sigurno bi poljuljalo temelje crkve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare