To je to što me zanima!

Mladić zapalio 120 eura da bi se spasio od smrzavanja

Dominik Podolsky (22) ostao je na ski liftu koji su zatvorili zbog hladnoće. Vikao je, ali nitko ga nije čuo. Zapalio je 120 eura kako bi ga netko vidio
Vidi originalni članak

Njemački snowboarder Dominik Podolsky (22) iz Münchena ostao je šest sati na ski liftu deset metara iznad zemlje u subotu. Dok se spuštao s planine zatvorili su ga zbog temperature od minus 18 stupnjeva po Celzijusu. Zaboravio je mobitel. Vikao je, ali nitko ga nije čuo. Kako je počela padati noć, upaljačem je palio sadržaj svog novčanika. Počeo je s računima iz restorana i vizitkama prije nego što je zapalio 120 eura (880 kuna).
- Razmišljao sam da skočim, ali bojao sam se da ne polomim noge i smrznem se na zemlji - rekao je Dominik. Koristio je tehnike protiv hipotermije koju je naučio u vojsci, ali je izgubio osjećaj u udovima i počelo mu se spavati. Ekipa za čišćenje staze vidjela ga je nakon što je zapalio zadnju novčanicu od 20 eura. Odveli su ga u bolnicu. Razmišlja o tužbi protiv fimr koja upravlja liftom. Glasnogovornik firme je rekao kako lift nije namijenjen za spuštanje, a Podolsky je ignorirao upozorenja o ukrcavanju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bosnia_80 19.02.2010.

    @Heidi...vidim da očito nisi nikad čuo/la za \"krajnju nuždu\" ...to je pravni institut koji isključuje krivičnu odgovornost učinioca krivičnog djela...ukoliko je od od sebe ili nekog drugog otklanjao opasnost, pod uslovom da je zlo koje je učinjeno (u ovom slučaju paljene novca) manje od zla koje je prijetilo (gubitak ljudskog života) ..

  • cevi 19.02.2010.

    a budale, mogao je samo mahati sa njima!

  • zEE-kAY 19.02.2010.

    jel samo meni ovaj tip izgleda ko Eminem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare