To je to što me zanima!

Modni fail: Mlade biciklistice izgledale kao da ne nose gaće

Novi dres ženske biciklističke ekipe koja je u Italiji predstavljala Kolumbiju sigurno ću ući u anale najgorih sportskih dresova ikad. Sporan je dio u boji ljudske kože...
Vidi originalni članak

Na sjeveru Italije se za vikend održala ženska biciklistička utrka, a glavne zvijezde natjecanja definitivno su bile tajice koje su nosile biciklistice iz Kolumbije. 

Naime, njihovi žuto-crveni dresovi oko pojasa imaju dio tkanine u boji ljudske kože. U kombinaciji sa sjenama, prepone kolumbijskih biciklistica izgledale su - golo. To je, čini se, bilo jasno svima osim biciklisticama i onima koji su dizajnirali sporne uniforme. 

Fotografije s natjecanja brzo su se proširile društvenim mrežama, ali i talijanskim i kolumbijskim medijima s obzirom da je dizajn novih dresova financirala Bogota, glavni grad Kolumbije. 

Kolumbijski biciklistički savez još se nije izjasnio hoće li njihove biciklistice i dalje nositi ove uniforme ili će ih zamijeniti prikladnijima. One kažu da će dres i dalje nositi kao profesionalke i s ponosom promovirati svoju zemlju i sponzore koji su također istaknuti na uniformi. 

Bilo kako bilo, ovaj je gaf u Italiji, barem nakratko, povećao interes za sport koji nije ni približno popularan poput onih koji se igraju loptom. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • DraMar_1 17.09.2014.

    Treba ih dole brenerom preć.

  • SebastijanŠtefanič_1 16.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AntonTrdić 16.09.2014.

    dobro za prikupljanje posjetitelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare