To je to što me zanima!

Morala reagirati policija: Mačka u zatočeništvu držala vlasnice

Nakon što je prije nekoliko mjeseci jedna mačka u Portlandu zatočila obitelj svojih vlasnika, nešto slično dogodilo se i u Kaliforniji. I ovaj je put morala djelovati policija...
Vidi originalni članak

Dvije žene iz Kalifornije prije nekoliko su dana kasno u noć panično kontaktirale policiju. Njih je, naime, zatočio njihov kućni ljubimac . Policiji su objasnile da je Cuppy , mačak star 14 godina, postao agresivan kada je jedna od njih išla na WC oko četiri sata ujutro.

Nakon toga obje su se zabarikadirale u sobi i čekale dolazak policije. Cuppy je u međuvremenu rasparao spavaćicu jedne vlasnice, pa nastavio patrolirati ispred vrata kako bi spriječio njihov izlazak.

Kada se nakon nekoliko desetaka minuta na vratima pojavila policija, mačak je svojevoljno napustio kuću. O njegovom nasilnom ponašanju svjedoče i susjedi, a vlasnice trenutno razmišljaju o tome da Cuppyja eutanaziraju.

Ovo nije prvi slučaj u kojemu je mačka zatočila vlasnike. Prije samo nekoliko mjeseci nešto se slično dogodilo i u Portlandu . Jedna tamošnja obitelj tada je također kontaktirala policiju nakon što je mačak napao njihovo dijete staro sedam mjeseci, a onda ih zatočio u spavaćoj sobi.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • lady Zokee 16.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KV-2 16.08.2014.

    Jooj pa pogledajte joj oči kako svijetle, nije ni čudno što je se boje, to je mačka terminator :))))) HAHHAHAHAH

  • KV-2 16.08.2014.

    Treba Cuppyja dovest k nama da malo našu vladu dovede u red!

Komentiraj...
Vidi sve komentare