To je to što me zanima!

Osvojite razne komplete knjiga u zabavnom Facebook kvizu

U ovo predbožićno doba portal Budi IN i Mozaik knjiga su za vas na Facebooku pripremili novi i zabavni nagradni kviz u kojem možete osvojiti razne bestselere!
Vidi originalni članak

Da biste konkurirali za osvajanje kompleta raznih izdanja Mozaika knjiga potrebno je samo, u periodu od 7. do 17. prosinca, točno ogovoriti na tri postavljena pitanja i pričekati izvlačenje sretnih dobitnika.

Kviz je podijeljen u deset krugova, a svaki traje 24 sata. Po završetku kruga svakog dana tijekom trajanja kviza izvlačit će se po jedan dobitnik vrijednog kompleta.

Prva 3 dana ćemo podijeliti 1 komplet knjiga dnevno koji se sastoji od bestselera: Ljubav na talijanski način, Tajna sreće. Svako rješenje ima svoj problem i Slatkorječivi neznanac.

Svi koji se žele uključiti, kviz mogu pronaći na našoj Facebook stranici. Imena dobitnika objavljivat ćemo na portalu.

O knjigama

Melissa Senate – Tajna Sreće
Sretna? Šokantno otkriće da ima polusestru koja je plod očeve davne ljetne avanture odvest će Rebeccu Strand u obalni gradić u Maineu. No kada tamo stigne ništa neće ići po planu…

Lisa Kleypas – Slatkorječivi neznanac

Jack Travis je prezgodan poslovni čovjek iz Houstona, usto i bogat, seksi muškarac koji uvijek sve drži pod kontrolom. No, kad mu u ured dođe prekrasna mlada žena s djetetom za koje tvrdi da je njegovo…

Adriana Trigiani – Ljubav na talijanski način
U ovoj raskošnoj, suvremenoj obiteljskoj sagi, upoznajte obitelji Roncalli i Angelini, živopisne likove koji plove zamršenim obiteljskim odnosima s veseljem i živahnošću, od magičnog Manhattana do slikovitih brežuljaka Toskane.

Kerstin Gier – Svako rješenje ima svoj problem
Što bi se dogodilo kad bi vaša obitelj, prijatelji i poznanici znali što uistinu mislite o njima? Upravo se to dogodilo mladoj spisateljici ljubavnih romana Gerri Thaler. Usamljena, bez dečka i posla, odlučuje zauvijek napustiti ljude oko sebe i piše oproštajna pisma svima koje poznaje i ne okoliša s istinom. Igrom slučaja, Gerri će morati ostati gdje je a pisma će stići na adrese…

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Budi IN, prati nas i Mozaik knjiga  na Facebooku i osvajaj nagrade!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare