To je to što me zanima!

Mrtav ozbiljan: Zombie želi postati predsjednik SAD-a!

Gospodin A. Zombie najavio je da će se najviše brinuti za američku radnu snagu, pa makar ga to ponovo ubilo. Pogledajte u videu njegovo prvo predstavljanje javnosti
Vidi originalni članak

SAD je dočekao svog prvog zombija kao predsjedničkog kandidata, A.Zombieja, te je taj gospodin maskiran u živog mrtvaca ozbiljan u namjeri da izbaci Baracka Obamu iz Bijele kuće.  

Ekscentrični predsjednički kandidat i njegova supruga Patty Morgan-Zombie su uvjereni da će dobro proći i kod demokrata i kod republikanaca.

Zombieju, koji je kampanju započeo u utorak na trkaćoj stazi Charlotte u Sjevernoj Karolini, gospodarstvo je prvi prioritet, a posebno ga zanima povećanje zaposlenosti kod svoje vrste.  

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Der Kommissarrr 05.09.2012.

    čovjek aludira da im zombiji vode državu, kreature bez mozga i emocija... kao i kod nas, psihopati, sociopati i višestruki prometni ubojice.

  • doranorafora 05.09.2012.

    u našoj državi sami zombie-i i bez ove šminke.

  • Torento 04.09.2012.

    Inače svi dosadašnji predsjednici SAD su zapravo zombiji u rukama korporacija i pokreću ratove i krešu zdravstveno da bi punili groblja za nove zombije. Naravno krešu i školstvo da bi imali mlađariju tupu kao zombi

Komentiraj...
Vidi sve komentare