To je to što me zanima!

Muljator ukrao novac curi glumeći tajnog agenta 007

Britanski trgovac \\"prodao\\" je priču svojoj djevojci da je agent tajne službe MI5 koji je čuva jer će je šef draguljarnice u kojoj radi otrovati antraksom
Vidi originalni članak

Wayne Gouveia (25) iz Shannon Roada, prevario je svoju curu Leanne McCarthy za 117 tisuća kuna uvjerivši je da njezin šef planira otrovati antraksom. Čak je prisilio 21-godišnjakinju da potpiše službenu izjavu o tajnosti. Gouveia je na sudu priznao krivicu za prevaru i lažno predstavljanje. Sudac Terence Maher sa suda u Oxfordu, opisao je priču kao "bizarnu do granice ludosti", a za McCarthy je rekao da "nije normalna". Na početku veze 2007. godine, Gouveia je djevojci poklanjao skupocjene poklone. Tvrdio je da radi u trgovini kao policajac na tajnom zadatku jer imaju dojavu da će je netko opljačkati. Polako je mijenjao priču te rekao da je zapravo agent MI5. Uvjerio je naivnu djevojku da će je šef draguljarnice u kojoj je radila otrovati antraksom. Nije smjela otvarati poštu, nego je davati njemu. Tako je dobio pristup njezinim računima i pinu. Dok su bili na odmoru, odglumio je provalu u zajednički stan ne bi li je uvjerio da je zaista netko planira ubiti. Ukrao joj je sveukupno 117.000 kuna.
- Vjerovala sam mu. Znam da sam glupa. Mrzim ga! Svi moji prijatelji koji su ga upoznali mislili su da je super. Mislila sam da ga poznam, ali, očito, ne znam - rekla je McCarthy.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare