To je to što me zanima!

Munjevito reagirali: Rukama su digli auto i spasili život dječaku

Dječak se našao sam usred ulice, a ubrzo i pod automobilom koji ga je udario. Brza reakcija okupljenih svjedoka spasila je dječaka. Podigli su automobil i izvukli ozlijeđenog mališana...
Vidi originalni članak

Automobil je udario malenog dječaka, a pravovremena reakcija okupljenih svjedoka pokazala se ključnom i spasila ozlijeđenog mališana. Nesreća se dogodila u jugozapadnoj Kini, točnije u Chongqingu, prenosi Daily Mail.

Vozač nije primijetio dječaka i udario ga je s leđa, a više od deset svjedoka odmah je priskočilo, podiglo automobil i izvuklo dječaka. Odveden je u bolnicu s lakšim ozljedama, a nesreću su snimile nadzorne kamere.

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Vlad 27.05.2017.

    Koliko ja vidim. Dijete je bilo na pješačkoj stazi a ne nasred ceste.

  • Honda orao 26.05.2017.

    Svaka čast ljudima, normalna reakcija, ali što je sa ovim vozačem? Kako nije primjetio dijete? Pa isto tako je mogao onda se zaletiti i u drugi auto ili bilo kja drugo..

  • nikluk20 26.05.2017.

    inače neznam jel znate ali u Kini je jefitinije ubiti nekoga(tj pregaziti) jer ako preživi zakon je takav da taj koji pregazi im plaća doživotnu rentu a ako ubije u nesreći onda ima jednokratnu kaznu......bolesno ali stvarno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare