To je to što me zanima!

Muškarac priznao da je ljubovao sa 1000 vozila

Muškarac koji je priznao da je vodio ljubav sa 1000 automobila brani svoje romantične osjećaje prema vozilima i kaže da se ne želi mijenjati
Vidi originalni članak

Edward Smith (57) iz Washingtona (SAD), koji živi sa svojom sadašnjom 'djevojkom' - bijelom Volkswagen Bubom nazvanom Vanilla, tvrdi da nije bolestan te da nema namjeru mijenjati svoj način života.
- Cijenim ljepotu i idem samo malo iznad štovanja ljepote automobila do te točke koju ja vidim kao pokazivanje ljubavi. Ja sam romantičar u duši. Pišem poeziju o autima, pjevam im i pričam o njima kao o djevojkama. Nikome ne želim zlo, ali auti su ono što me zanima - govori Smith. Prvi seks s autom imao je s 15 godina, a kaže kako ga nikada nisu privlačile djevojke i muškarci. No njegov pogled sigurno će privući lijepo vozilo. Priznao je kako je najuzbudljivije seksualno iskustvo imao s helikopterom iz TV serije "Airwolf". Prije Vanille bio je u petogodišnjoj vezi s Victorijom, Bubom iz 1969. koju je kupio od Jehovinih svjedoka. No priznaje da je i varao svoje 'djevojke' s drugim automobilima koji su pripadali strancima ili su jednostavno bili u salonima. Zadnja veza s pravom djevojkom bila je prije 12 godina, ali Edward nikako nije mogao konzumirati ljubav iako je vodio ljubav s djevojkama dok je bio mlađi. Svoj fetiš skrivao je godinama, no pristao je izaći u javnost za potrebe snimanja dokumentarca o 'mehafiliji'. Pričajući o svojoj neobičnoj ljubavi prema automobilima, rekao je da je ona rasla u njemu od djetinjstva.
- Postoje automobili koji me privuku na prvi pogled. Tada pričekam noć i prišuljam mu se samo da bih ga zagrlio i poljubio - priča Smith. Član je i globalnog društva od 500 'ljubitelja automobila' koji svoja iskustva dijele na internetskim forumima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 26.05.2008.

    Simpatično.

  • Helena_Zg 24.05.2008.

    ovaj je lud do kraja. svaki dan sve nenormalniji ljudi

  • DorothyPerkins 24.05.2008.

    Sick!

Komentiraj...
Vidi sve komentare