To je to što me zanima!

Muškarca zagrizao morski pas, morali ga ubiti da bi ga pustio

Morski pas me zbilja snažno udario, tako da sam ostao bez daha. Morao sam izroniti po zrak, no on je zagrizao! Mislio sam da ću se utopiti, ispričao je napadnuti muškarac
Vidi originalni članak

Šokantna snimka muškarca kojeg tijekom ribolova napadne morski pas postala je hit na internetu.

Ervin MacCarty na snimci izlazi iz mora i penje se na brod dok mu s trbuha visi mali morski pas koji ga ne želi pustiti. U bolovima i šoku pokušava otrgnuti ribu sa svojeg tijela no ne uspijeva.

Od boli završava na leđima gdje ga od ralja morskog psa pokušavaju osloboditi prijatelji koji se odlučuju na posljednju opciju - zarezati životinju i pustiti je da iskrvari kako bi ga pustila. Cijeli umrljan krvlju MacCarty se na kraju ipak uspijeva osloboditi.

- Jedva sam se uspeo u čamac. Morski pas me zbilja snažno udario, tako da sam ostao bez daha. Morao sam izroniti po zrak, no on je zagrizao! Mislio sam da ću se utopiti. Plivao sam bez ruku jer sam ga morao držati. Zbilja me izmorio, a što je dalje bilo vidi se na snimci - ispričao je MacCarty, koji je kobnog dana s prijateljima ronio jastoge.

POGLEDAJTE VIDEO:


 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Vihor🐎 29.09.2017.

    Gledajući snimak, vidim da je njegovim prijateljima bilo jako smješno i zanimljivo. Nisu se baš ni previše trudili da odstrane životinju.

  • 28.09.2017.

    tako mali m pas a grize dobro ,,ne volim ih vidjet

  • 28.09.2017.

    Da ga je ugrizo 20cm nize e to bi bilo strasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare