To je to što me zanima!

Muškarci joj dobacuju na ulici, a ona ih 'uništava' - selfiejima

Sa svakim od njih 'okine' selfie i objavi ga na svom Instagram profilu. Naravno, oni oduševljeno pristaju na fotografiranje. I dalje joj nije jasno zašto muškarci dobacuju djevojkama na ulici...
Vidi originalni članak

Muškaraca koji na ulici dobacuju djevojkama i ženama uvijek je bilo i uvijek će ih biti. No, jedna djevojka odlučila im je stati na kraj zanimljivom taktikom. Noa Jansma (20), studentica iz Amsterdama, otvorila je profil na Instagramu i posvetila ga upravo neugodnim uličnim 'zavodnicima'.

Sa svakim od njih 'okine' selfie i objavi ga na svom profilu. I dalje joj nije jasno zašto muškarci to rade, a s ovim ih želi navesti da prestanu.

Umjesto da ubrza korak i čim prije ode od gnjavatora, Noa na licu mjestu slika selfie s njima. Naravno, oni oduševljeno pristaju, a dosad ju je jedan jedini muškarac sumnjičavo pitao - zašto selfie?.

Ideja joj je pala na pamet nakon što su joj dvojica muškaraca dosađivala u vlaku. U prvoj objavi na Instagramu napisala je:

- To nije kompliment.

Ovim profilom želi skrenuti pažnju na to da muškarci i dalje gledaju žene kao objekte. Prati ju više od 140 tisuća ljudi.

Bacite pogled na još uličnih 'zavodnika'...

Idi na 24sata

Komentari 89

  • 14.10.2017.

    Kad sam bila mlada i meni su tako nabacivali oni stariji od 25-30 g, sad kad sam starija sad mi se nabacivaju oni mladi od 8 razreda pa do 18g, jedan mi je klinac reko da bi me zavrtio na njemu a mali ide u sedmi razred, sto sam ja tribala slikati ga 😂😂😂

  • 13.10.2017.

    Cuj ti momaka...nikad...ama bas nikad nisam ficukao i vikao za zenama i djevojkama na ulici....pravi gospodin se tako ne ponasa...

  • ajetodoo 08.10.2017.

    Ispuhati će se kad stane na čavel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare