To je to što me zanima!

Muškarci mogu smijehom namamiti žene u krevet

Britanski psiholozi otkrili su da muškarci mogu smijehom namamiti žene na seks. Zbog izraženog smisla za humor, žene misle da su inteligentniji
Vidi originalni članak

Novo istraživanje britanskih psihologa pokazalo je da žene padaju na smisao za humor. Iako studije nisu pokazale da smisao za humor ima veze s inteligencijom, žene svejedno smatraju muškarce s izraženim smislom za humor inteligentnima. Misle da će inteligentni muškarci biti dobri muževi te da će im omogućiti materijalnu sigurnost. Također su uvjerene da su i dobri očevi.
- Ako pogledate oglase u kojima žene traže partnere, vidjet ćete da je velika većina navela smisao za humor kao jednu od kvaliteta koju traže kod muškarca - rekao je jedan od voditelja istraživanja, Kristofor McCarty na sveučilištu Northumbria.
Iako žene privlače muškarci s izraženim smislom za humor, to nije slučaj ako okrenemo situaciju. Istraživanja su pokazala da muškarce ne privlače žene sa smislom za humor.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CHUPACHABRA 02.04.2009.

    ja radim od 8 moj decko od 9 ujutro smijemo se svakom novom danu i interesantan nam je jer smo oba informaticki obrazovani on ima placu 7840 ja6980kn,i smijesan nam je svaki dan ali jos ne namjeravamo pozvatdecka u krevet da se smijemo.viva lgbt

  • tratuljonac 02.04.2009.

    onda je Dudek imal vise komada od Ante.On ih je imal 500.A Dudek....Isusek,Isusek

  • Hrvatska 02.04.2009.

    prema istaživanju koje sam proveo JA, muškarci sa debelim novčanikom mogu namamiti žene u krevet... ako pažljivo pogledate u oglasima gotovo svaka žena zahtjeva da je muškarac dobro situiran :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare