To je to što me zanima!

Na audiciju 'Idola' došao u odijelu iz filma 'Transformers'

Obožavatelj Transformera iz San Francisca nadao se da će žiri oduševiti svojim odijelom. Iako nije prošao, kostim Ford Mustanga nosi mu zaradu i popularnost
Vidi originalni članak

Amerikanac Drew Beaumier (24) šokirao je žiri 'Američkog idola' jer se na audiciji pojavio u odijelu sličnom onome iz filma 'Transformeri'. Kostim u kojem je pjevao pjesmu 'Born to be wild' grupe Steppenwolf izradio je sam, piše Daily Mail. U odijelo je uložio osam tjedana rada. 

Kada klekne na tlo, poprima oblik automobila. Kad ustane izgleda zaista kao da je 'ispao' iz kino hita. Nakon što nije prošao na audiciji, inovativni Drew i dalje nosi svoj kostim kojim zarađuje glumeći pravog akcijskog junaka. 

- Od kada sam bio mali sam obožavatelj Transformera. Dugo sam štedio kako bi kupio plastični automobil, rastavio ga i napravio odijelo - rekao je Drew.

Tri puta je pobjedio na izboru najbolje maske te osvojio dovoljno novca da preradi još nekoliko automobila. Za sada ima kostim Ford Mustanga, Volkswagen 'bube' i crvenog Harley Davidsona.  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 23.03.2011.

    Debil....pljuc

  • miaitocka 23.03.2011.

    ajme to je bilo prije sto godina!!!! izgleda da do hrvatske informacije stvarno kasno dolaze u svakom pogledu.

  • cazorla99 22.03.2011.

    koji zmaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare