To je to što me zanima!

Na Eurobasket s njim: W.Smith oslijepio i postao glavni sudac

Američki glumci i komičari Will Smith i Jimmy Kimmel sjajno su se nasprdali sa sportski sucima. Dobro su nas nasmijali, ali nam i otvorili jednu staru i bolnu ranu
Vidi originalni članak

Dva mjeseca star skeč sa slijepim košarkaškim sucem podsjetio nas je na sudačku trojku -  LaMonica, Drabikovski i Dovidavicius - koja je jedne rujanske večeri 2005. u Beogradu na vrlo ružan način Hrvatskoj oduzela priliku da nastupi u polufinalu.

Spomenuta gospoda na toj utakmici puno toga nije željela vidjeti, toliko da bi i glavni junak iz videa vjerojatno dijelio pravdu daleko bolje.

U nadi da predstojeće natjecanje neće biti obilježeno sličnim skandalima, pogledajte što su to Smith i Kimmel snimili, očito inspirirani brojnim sudačkim previdima koji su tijekom zadnje NBA sezone išli u korist LA Lakersa.

Naime, mnogi su mišljenja da se LA Lakerse na silu guralo u doigravanje, pa kao jedan od dokaza navode podatke da je bilo večeri kada bi Lakersi s linije slobodnih bacanja gađali i do 50 puta!

Baš kao onu tužnu i ružnu noć Španjolci, koji su s iste udaljenosti tada hrvatski koš gađali 49 puta...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • storyteller 30.08.2013.

    Rano ste objavili video, bio je aktualan prije samo 2 i pol mjeseca

  • grbinho. 30.08.2013.

    naravno da su lakersi nekada sutirali po 50 bacanja kad su neke momcadi stalno radile namjerne faulove na howardu koji naravno redovito fula slobodna, pa on sam je nekad imao preko 20-25 slobodnih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare