To je to što me zanima!

Na hvarskoj rivi pred curama izvadio 'veseljka' pa mahao

Zbog raskalašenih turista Hvar je uveo kazne za golotinju na javnom mjestu.Tko gradskim ulicama šeta u kupaćem kostimu, platit će do 600 eura
Vidi originalni članak

Hvar se cijelo ljeto bori s razularenim turistima koji po gradu hodaju goli, pijani teturaju ulicama i uriniraju gdje im se prohtije. 

Najnoviji incident zbio se na hvarskoj rivi. Naime, mladić je pred dvjema djevojkama izvadio spolovilo i mahao njime, a video je objavljen na Facebook stranici Nautica Bara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog raskalašenih turista Hvar je uveo kazne za golotinju na javnom mjestu. Tko gradskim ulicama šeta u kupaćem kostimu, platit će do 600 eura, žene u gornjem dijelu kupaćeg kostima i muškarci golog torza do 500 eura, a onaj tko tetura ulicom s bocom u ruci i pijan leži na ulici do 700 eura.

Gradonačelnik Hvara Rikardo Novak nedavno je prozvao britanske turiste zbog pijančevanja i golotinje.

- Povraćaju po gradu, uriniraju na svakom kantunu, hodaju bez majica, spavaju na gradskim površinama, bauljaju okolo i ne znaju za sebe - kazao je Novak u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju. Dodao je kako Hvar ne želi biti samo 'party' destinacija i da zarada pod svaku cijenu nije turizam kakav žele.

Idi na 24sata

Komentari 179

  • 25.06.2019.

    Prema komentarima uglavnom se muški zgražaju i čude reakciji cura... a komentatorice odobravaju... znakovito?

  • barica56 07.08.2017.

    Sve je dobro samo da ne pređe u modu jer kolko vidim niko se nije potrudio zvat policiju kako bi bilo kad bi svi vadili veselke i tako šetali bili to bilo smiješno.

  • --- DAVOR --- 06.08.2017.

    Meni je ovo odličan skeč za HDZ-ovu kampanju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare