To je to što me zanima!

Na izboru pala zbog teških silikona i ozlijedila si nogu

Mađarska: Na izboru za Miss Plastik jedna od favoritkinja se spotaknula i ozlijedila ligament. Završila je u kolicima, no želi nastaviti natjecanje
Vidi originalni članak

Plavuša Alexandra Horvath (23), jedna od favoritkinja na izboru za Miss Plastik, morala je odustati od natjecanja zbog ozljede ligamenta. Zbog velikih silikona, djevojka je izgubila ravnotežu na visokim potpeticama i spotaknula se. Vraćala se s ocjenjivanja grudi gdje su joj suci čestitali na uspješnoj operaciji. Završila je u bolnici, a trenutačno je u kolicima jer joj je teško hodati. Pitala je suce može li nastaviti natjecanje.
- Ne vidim zašto se ne mogu diviti mojoj ljepoti i u kolicima - kaže ona. Izbor je započeo u petak. Natjecati se mogu samo djevojke koje imaju umjetne sise, usne ili su zategnule lice, bile na liposukciji i presadile kosu. Važno je samo da su se podvrgnule bar jednoj plastičnoj operaciji ili sličnom pothvatu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lula 12.10.2009.

    bolesno...

  • pula201 11.10.2009.

    Hehe,koja izmišljotina, onda bi mi cure sa bujnim poprsjem padale svaki dan, jer teže su prave sise,nego silikoni :-))))

  • free_me 10.10.2009.

    ljudskoj gluposti bas nema kraja. Kao da nam nisu dovoljni svi pusti izbori miss mora, adrije, ovog i ovog..sad i izmisljaju i nove pod-kategorije. Ali..svejedno..nemoguce da je pala zbog velikh sisa..to nema bas veze sa pamecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare