To je to što me zanima!

Na lutriji osvojili 863 milijuna kuna, a kupuju na sniženjima

Novopečene milijunaše Angie i Davea Dowes fotografi su snimili kako bezbrižno šetaju Londonom i kupuju na sniženjima iako bi mogli harati najskupljim trgovinama
Vidi originalni članak

Britanci Angie i Dave Dowes prije tjedan dana su na lutriji osvojili 101 milijun funti (863 milijuna kuna), no čini se kako im je teško potrošiti novac. Par su fotografirali u londonskoj ulici punoj trgovina s poznatim brandovima koji redom imaju sniženja. Obišli su nekoliko trgovina i izašli s tek dvije vrećice Levi's. Kako piše Daily Mail, osvojenim iznosom mogli bi kupiti čak 1,7 milijuna Levi'sovog modela 501. Ležerno odjeveni, nakon obavljenog nedjeljnog šopinga, zapalili su nekoliko cigareta. 

Na novinskoj konferenciji prošlog utorka uručili su im ček. Tada su poručili da će od sada živjeti ''malo glamuroznije''.  

Također su rekli da svojim dobitkom žele napraviti ''još 20 novih milijunaša''. Financijski će pomoći poznaniku Andyju Smithu, koji je otac troje djece i radi za malu plaću u tvornici hrane u kojoj je Dave Dowes nadzornik. Ipak, ta ideja izazvala je podsmijeh Johna Leemana, bivšeg supruga Angie Dowes koji tvrdi kako je njega i njihovog sina Stevena napustila i ostavila ih u dugovima. Steven je svoju majku posljednji put vidio prije šest mjeseci. 

- Prošla je kraj mene, ali sam za nju bio nevidljiv - požalio se Steven za Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NeMa ImEnA_2 17.10.2011.

    pa ako su milijunaši, ne mora značit da odmah moraju kupovat stvari najvećih cijena, luksuzne automobile i kuće....

  • tomislaw90 17.10.2011.

    Stare navike je tesko promijenit.

  • SekaAllTimeLow 17.10.2011.

    bar će imat to dugo i moći će velik dio ostavit djeci i sl..

Komentiraj...
Vidi sve komentare