To je to što me zanima!

Na Maldivima otvaraju hotel u kojemu će raditi samo plavuše

Kompanija iz Litve planira na izgraditi odmaralište koje vode plavuše. Neki smatraju kako je politika kompanije diskriminatorna kao i lokalne vlasti na Maldivima
Vidi originalni članak

Kompanija Olala iz Litvanije na Mladivima želi otvoriti luksuzno odmaralište u kojemu će raditi samo plavuše, piše Blic. Egzotični raj trebao bi biti otvoren 2015. godine, a čak bi i na direktnim letovima za Maldive trebale raditi samo plavuše. Iz kompanije kažu kako su im dosadili vicevi o plavušama te da moraju pokazati kako djevojke plave kose mogu biti i uspješne poslovne žene. 

Projekt na Maldivima mnogi kritiziraju, a ni vlasti na Maldivima nisu presretne idejom. Zamjeraju im diskriminatorsku politiku koja ovisi o boji kose jer su njihovi stanovnici uglavnom tamnoputi. Prema maldivskim zakonima lokalno stanovništvo mora činiti najmanje 50 posto zaposlenih. 

Kompaniju Olala u 75 podružnica koje se bave svime i svačime također vode plavuše. Menadžerica kompanije Gidra Pukien kaže kako se kod njih brinete, okružene plavušama, na kraju same oboje kosu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zlatko76 26.01.2011.

    bit će to "pametan" hotel :-))

  • user_72614 26.01.2011.

    a nes ti posla... radit u hotelu... c'mon -.-'

Komentiraj...
Vidi sve komentare