To je to što me zanima!

Na nebu se pojavila čudna 'NLO' formacija od oblaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oblak nalik pravom letećem tanjuru pojavio se na nebu iznad Rumunjske samo nekoliko tjedana nakon slične neobične pojave iznad Moskve...
Vidi originalni članak

Gledajući izdaleka, oblak u obliku diska oko kojega se vidi sunčevo svjetlo, nalikuje izvanzemaljskoj letjelici. Metereolozi su objasnili kako je moskovski fenomen bio samo optički efekt koji su stvorili rijetki vremenski uvjeti. Međutim, snimka iz Rumunjske opet je ostavila bez daha.
- Kako to da nikada prije nisam vidio ovakve oblake?! A sada su se pojavila dva u samo nekoliko tjedana razmaka - napisao je jedan korisnik na internetskoj stranici Liveleak.
Neki spekuliraju kako izvanzemaljci kreču u invaziju. Ipak, stručnjaci kažu da su se neobični oblici stvorili jer je vlaga u zraku manja od nula stupnja po Celzijusu, ali se nije pretvorila u led. Dok većina hladne vode ostaje u zraku, prstenovi leda stvaraju pjenu koja se spušta prema zemlji ostavljajući rupe nalik krafnama u području oblaka. Svjetlosni efekt može se zahvaliti niskom položaju sunca.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • djelotvornost 28.10.2009.

    To je HRVATSKA letjelica \"SOKOL\" koji ispituje Rusku \"SILU\" i moze doci do izazova u znastvenim prostorima slozenosti, sa podzemnim projektilom \"KUNA\".

  • Dannyboy 28.10.2009.

    ...možda oni mogu pomoći ajduku...hahahahahaha....

  • Dakox 28.10.2009.

    Pa zar ovo nije iz Rusije??? Ima isti video iz Rusije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare