To je to što me zanima!

Na operaciji obrezivanja kirurzi ga skratili za penis

Philip Seaton iz Tennesseeja probudio se nakon operacije obrezivanja otkrivši da su kirurzi malo pretjerali. Šokirani pacijent ostao je bez penisa
Vidi originalni članak

Amerikanac tuži liječnike jer im nije dozvolio da ga skrate za muškost. Kirurzi bolnice u Kentuckyju rekli su da su morali poduzeti drastične mjere otkrivši smrtonosni karcinom na njegovu penisu. Pacijent je u tužbi naveo da je pretrpio emotivnu patnju, bol i izgubio volju za životom. Kirurzi su mu amputirali penis, a da nisu tražili odobrenje od njega ili njegove supruge. Napominje da su imali dozvolu samo na postupak obrezivanja. Njegov odvjetnik Kevin George rekao je da nisu trebali tako brzopleto reagirati.
- Razumijem da se u hitnom slučaju neke stvari moraju učiniti bez pacijentova odobrenja. Ali, mogli su ga zatvoriti i reći mu da ima rak i kakve su mu opcije - rekao je odvjetnik. Obitelj je mogla tražiti i drugo mišljenje. Ipak je riječ o velikoj stvari.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gucica 08.10.2008.

    Svim tim doktorima odrezati penis pa neka razmišljaju drugi put!Kako mogu čovijeku oduzeti muškost bez pristanka?Stvarno nisu normalni!

  • real 29.09.2008.

    mala lijecnicka pogreska ..od 20cm

  • sprinterica 26.09.2008.

    da ne povjeruješ

Komentiraj...
Vidi sve komentare