To je to što me zanima!

Na promociju je došao u žutom Mustangu: Evo kako danas živi

Toni Barić je prije dvije godine svoju promociju prvostupnika proslavio u velikom stilu, stigavši ispred zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje u luksuznom Ford Mustangu. Danas je magistar...
Vidi originalni članak

Kad je prije dvije godine Zadranin Toni Barić na svoju promociju prvostupnika stigao luksuznim Ford Mustangom u pratnji dvije atraktivne djevojke, oduševio je sve prisutne ispred zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje, ali i cjelokupnu javnost. No, ovaj osebujan mladić sad ima novu poruku.

- Da je magistar biti lako, magistar bi bio svako... - napisao je Barić u najnovijoj objavi na Facebooku. Na selfieju kojeg je objavio društvo mu pravi gotovo u potpunosti gola djevojka koja samo u tangicama čita knjigu.

Inače, Barić je titulu magistra stekao polovicom srpnja, a pohvalio se sljedećim riječima.

- Okovi Prometeja su odriješeni, koji je ukravši znanje s Olimpa čovjeku odao tajnu kako ovladati vatrom te ga učinio najmoćnijim bićem na planeti. Na svijetu postoji odabrana skupina pojedinaca koje nazivaju INŽINJERIMA koji također prisvojeno znanje dijele običnom puku čineći mu život lagodnijim i šireći tako utjecaj čovjekove moći izvan granica sunčevog sustava. Dio te odabrane skupine postao je i vaš junak i pripovjedač.

Dame i gospodo, vaš Mag. ing. mech Toni Barić

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Tigar 74 28.08.2017.

    Nikad mi neće bit jasno zašto ljudi imaju potrebu javno objavljivati svoju intimu. Ovo mi miriše na "liječenje kompleksa", kao "u inat nekom" tko mu nije vjerovao...Możda se moglo i na malo sofisticiraniji način...

  • Der Kommissarrr 28.08.2017.

    Iccke su 100e po glavi i mustang 100e po danu, dakle za 300e novine pišu o njemu. Za dodatnih 100e po glavi možeš ove dvije i jbat.

  • MasterBaiter 28.08.2017.

    Ni dlake na prsima. Pu. Pu. To inzenjer? Pu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare