To je to što me zanima!

Na sebi obavio kolonoskopiju da bi bolje razumio pacijente

Kineski proktolog Feng Zhuo 15 minuta sondom je pregledavao vlastito debelo crijevo i zaključio - liječnici definitivno moraju izuzetno nježno obavljati ovaj pregled
Vidi originalni članak

Kako bi bolje razumio što prolaze njegovi pacijenti kada nad njima obavlja neugodnu kolonoskopiju, kineski proktolog Feng Zhuo, zamjenik predstojnika prokotologije u bolnici u Šangaju, odlučio je isti zahvat sam napraviti sebi. Iako je jedan od najneugodnijih pregleda, ako ne i najneugodniji, najbolji je za otkrivanje raka debelog crijeva.

Pregled mu nije bio potreban, ali Zhuo je 31. kolovoza obavio pretagu. Oko 15 minuta sondom je pregledavao vlastito debelo crijevo i došao do sljedećih zaključaka - liječnici definitivno moraju izuzetno nježno obavljati ovaj pregled kako ne bi izazivali nepotrebnu bol kod pacijenata jer je i sam ulazak sonde u anus vrlo neugodan, i drugo - preporučuje da se pronađu laksativi ukusnijeg okusa. 

Njegovi kolege iz sale snimili su kratki video koji je objavljen na YouTubeu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mac1975 17.09.2017.

    Trebao ga ciganovic pregledati prije par dana kada je imao erekciju

  • --- DAVOR --- 17.09.2017.

    Sva sreća pa nije Šuki to demonstrirao jer bi našli nekog SDP-ovca na snimci kako grli janje!

  • 17.09.2017.

    Jeeel ako ne i najneugodniji??? A mislite da zene uzivaju i svrsavaju kad gurate u guzu i obozavate analni??? (Cast izuzecima ima valjda i takvih zena)

Komentiraj...
Vidi sve komentare