To je to što me zanima!

Na Zdravoj Kravi osvojite proizvode protiv ispadanja kose

Ispadanje kose u jesen je fiziološki proces koji zahtjeva njegu koja će korijen opskrbiti potrebnim vitaminima i mineralima, ojačati vlasi te kosu pripremiti za zimu
Vidi originalni članak

Sjajna, bujna i njegovana kosa uvelike utječe na naš svakodnevni život. Dugotrajan stres, nezadovoljavajuća prehrana, hormonalne promjene te različiti drugi fiziološki čimbenici mogu uzrokovati pretjerano ispadanje, gubitak gustoće i volumena kose kako u žena tako i u muškaraca. Neupitno je istaknuti da svi mi želimo imali čvrstu, bujnu i sjajnu kosu koja predstavlja ideal ljepote. Ali kako to postići i pri tome se dodatno i nagraditi?

Uključite se na Zdravoj Kravi i osvojite Fitoval poklon paket

Bez obzira na uzrok ispadanja kose važno je što ranije poduzeti potrebne korake, osigurati dodatnu energiju kosi, poboljšati njezinu vitalnost te potaknuti cirkulaciju vlasišta. Upravo zbog navedenog Zdrava Krava vas nagrađuje poklon paketom Fitoval proizvoda koji će vašoj kosi pružiti potrebnu njegu. Sve što trebate učiniti je otići na stranicu Zdrave Krave, i u komentar članka odgovoriti na pitanje "Zašto je baš tebi potreban paket Fitoval proizvoda?" Najboljih pet odgovora Zdrava Krava nagrađuje Fitoval poklon paketom koji se sastoji od šampona i losiona protiv ispadanja kose.

Uključite se OVDJE, a komentirati možete sve do 14. studenog u 11h. Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cleopatra_2 11.11.2012.

    Sampon nisam probala,a tablete sam probala i to sam popila 2 tablete tj.kapsule i zavrsila sam 8 dana na injekcijama..Navodno sam alergicna na nekakve vitamine

  • ZdenkaŠoštar 09.11.2012.

    Fitoval šampon zaista potiče rast kose.Pomogao je meni i mojoj 86 godišnjoj majci što je nju iznenadilo i jako obradovalo jer kako kaže čemu se još ima nadati u toj dobi. Svako ugodno iznenađenje, dakle vaš poklon paket Fitoval proizvoda dodjeljen meni, a poklonjen njoj posebno bi je razveselio.

  • globalsolutions 09.11.2012.

    Isuse...moja punica se stalno riba z tim cela i ne da primirisat temu, ...zato je tolko zrasla sva...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare