To je to što me zanima!

'Nacvrcao' se ko zmaj i spavao na 'gepeku' puna 22 kilometra

Sigurno to znate i sami - postoji mnogo razina pijanosti. Na prvoj ste možda samo malo veseliji ili hrabriji. Na posljednjoj... E, tamo se nalazi muškarac iz Memphisa o kojem pišemo danas
Vidi originalni članak

- Samo me odjednom na međudržavnoj cesti zaustavila policija, a policajac me upitao znam li da mi se na prtljažniku nalazi tijelo, ispričao je za jednu američku televiziju vozač na čijem je automobilu zaspao alkoholizirani muškarac. 

No, krenimo od početka. Muškarac iz Memphisa prije nekoliko se dana toliko napio da se popeo na prtljažnik jednog od automobila na parkiralištu, a sve je poprimilo poprilično bizarne razmjere kada se pojavio vlasnik automobila koji pak na stražnjem dijelu vozila nije primijetio usnulog 'cugera'. 

Kao što možete i pretpostaviti, vlasnik automobila je pokrenuo auto i vozio se puna 22 kilometra dok ga policija nije zaustavila i priopćila mu da na prtljažniku vozi muškarca. 

Na sreću, ispostavilo se da je on bio 'samo' jako pijan.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 04.08.2017.

    Prvo nemoguće da ga vozač nije primjetio i drugo kod samog kretanja 100% posto bi ispao ako nije nečim pričvrščen...Dakle ovo je priča za naivce i malu djecu, čista namještaljka...

  • 04.08.2017.

    Kako da ne ...Baš će netko u to povjerovati...

  • Honda orao 25.05.2017.

    Jel su testirali vozača na alkohol i droge? Pa kako ne primjetiš nešto (čovjeka) da ti leži na zadnjoj haubi? Nije uopće gledao na retrovizor?

Komentiraj...
Vidi sve komentare