To je to što me zanima!

Nadzorna kamera zabilježila je jezivu utvaru u ogledalu puba

Figura u ogledalu se ukazala nekoliko puta unutar par minuta, a zanimljiv je detalj i to da su po ukazanju kamere prestale raditi. Zapis je prestravio menadžera lokala...
Vidi originalni članak

Nadzorne kamere četvrtog najstarijeg britanskog puba, prije 763 godine sagrađenog Ye Olde Mana and Scythea u Boltonu, zabilježile su jezivu utvaru u jutarnjim satima s četvrtka na petak.

Figura u ogledalu se ukazala nekoliko puta unutar par minuta, a menadžer lokala Tony Dooley je nikada ne bi ni otkrio da na podu nije našao razbijenu čašu što ga je navelo na pomisao da su tijekom noći u pubu bili provalnici.

Utvara se ispred kamere pojavila nešto iza šest sati ujutro, a zanimljiv je detalj i to da su po ukazanju kamere prestale raditi.

Vidimo li na snimci grofa od Derbyja? 

- Nije mi bilo svejedno kada sam pregledao zapis. Očekivao sam lopove, ali ne i ovo - priznao je Dooley, koji do sada nije vjerovao u duhove iako je pub koji vodi odavno na glasu kao uklet.

Naime, vjeruje se da u njemu i dalje boravi duša Jamesa Stanleyja, sedmog grofa od Derbyja, jer se stolica na kojoj je pogubljen 1651. godine i danas nalazi u pubu.

Upravo je ona most koji ga veže s ovim svijetom, mišljenja su mediji, koji su utvrdili i to da Stanley nije jedini pokojnik koji ne može ili ne želi napustiti mjesto.

Dapače, prema njihovom mišljenju u pubu se nalazi još najmanje 25 duša, te se za većinu vjeruje da su žrtve Engleske revolucije budući da je na stotine civila i vojnika izginulo upravo ispred lokala.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • DinoPlantak 26.04.2014.

    ???? :D to je cista pumpaaaa

  • nina01 19.02.2014.

    I više ga nema,šmrc..a taman sam se nabrijala na noćne more... :)

  • korisnik13 19.02.2014.

    Mi smo prikaze ne traži dokaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare