To je to što me zanima!

Nagurao pet egzotičnih zmija u džepove pa ih pokušao prodati

Nakon što je Amerikanac Eric Fiegel (22) nagurao zmije u hlaće šetao je sat vremena po centru. Snimile su ga nadzorne kamere i policija ga je kasnije uhitila
Vidi originalni članak

Nadzorne kamere snimile su Erica Fiegela (22) u krađi pet egzotičnih zmija u centru za predatore i reptile u Mesi, Arizona. Nagurao ih je u hlače. Još je sat vremena tumarao po centru s reptilima u džepovima prije nego što je otišao. Jedna od ukradenih zmija je albino boa constrictor vrijedna 800 dolara (4155 kuna). 

Vlasnik centra Christian Kaleta sjetio se kradljivca, ali kaže kako nije posumnjao da bi mogao nešto ukrasti, piše Daily Mail.

- Tko krade zmiju? Još je hrabro šetao po centru sa zmijama u džepovima - rekao je kaleta. Nakon što je otkrio krađu, vlasnik je otišao u obližnje trgovine kućnim ljubimcima i pitao je li im netko pokušao prodati rijetke zmije. U drugoj trgovini rekli su mu kao su baš kupili i kontaktirali policiju. Policija je uhitila Fiegela i optužila za krađu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_26479 26.08.2011.

    eto sta krade,eto...bolje da je ukrao vrecu krompira.. :D

  • narcis_1 26.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare