To je to što me zanima!

Najčudnije ljudske fobije, boje se graška i koljena

Zmije i strah od visina najčešće su ljudske fobije. Međutim, neki se boje stvari kao što je zamrznuti grašak. Evo najčudnijih fobija u Velikoj Britaniji
Vidi originalni članak

Sue Williams, 37-godišnjakinja iz Dudleya užasno se boji svojih koljena. Nije ih dotaknula 16 godina. Ako netko slučajno spomene riječ 'koljeno', Sue brizne u plač i ne može doći k sebi.
- Ne znam što mi je, ne volim ih. Zapravo, ne mogu ih podnijeti. Svi me zafrkavaju zbog toga pa mi je malo neugodno - kaže Sue.
Louise Arnold iz Gloucestera ima fobiju prema zamrznutom grašku. Veliki problem nastaje kad mora u kupovinu namirnica. U trgovinama najčešće izbjegava dio sa zamrznutom hranom.
- Imam osjećaj da me grašak gleda. Sva se naježim. Ne mogu niti biti u istoj sobi s nekime tko jede grašak - rekla je Louise.
Earleen Taylor podivlja svaki put kad vidi žabe. Kad dolazi kući s posla, brzinom munje izletava iz auta i trči prema kući jer se boji da joj je u vrtu žaba i da će iskočiti pred nju.
- Imam šesto čulo što se tiče žaba. Najgore je kad pada kiša. Znam da su tamo negdje vani, čekaju. Poludm u to doba - kaže Britanka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Andriana 28.12.2008.

    Još kužim žabe, ali bojati se graška ili vlastitih koljena? Pa kako ih pere? Tim ljudima stvarno treba liječenje.

  • nelca 27.12.2008.

    jeote......ludi ljudi

  • Elio 27.12.2008.

    pa iskreno ovo i izgleda zastrašujuće

Komentiraj...
Vidi sve komentare