To je to što me zanima!

Najgora putnica ikad? Bose noge provukla između sjedala

Putnica Jessie Char, koja je fotografiju nogu objavila na Twitteru, kaže da ih je žena u tom prostoru držala cijelo vrijeme, a kasnije je stopalom podignula rolete na prozoru...
Vidi originalni članak

Žena iz San Francisca ukrcala se na let kompanije JetBlue. I baš kad je pomislila da je odabrala najbolja sjedala, jer je red bio praktički prazan, tik do nje pojavio par ženskih stopala.

Nekulturna putnica koja je sjedila u redu iza skinula je cipele, izula čarape i svoje noge provukla kroz otvore između sjedala. 

Putnica Jessie Char, koja je fotografiju nogu objavila na Twitteru, kaže da ih je žena u tom prostoru držala cijelo vrijeme, ali to nije sve:

- U jednom trenutku svojim lijevim stopalom je podignula rolete s prozora.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ilmare 04.08.2017.

    Dobro da uvijek imam pribadaču kod sebe.... :)

  • Mariana C 25.07.2017.

    To sam viđala nekoliko puta i u autima tijekom vožnje kad suvozač izuje cipele i čarape,izbaci bose noge kroz prozori i u takvom položaju se vozi,da mu bose noge vire kroz prozor tijekom vožnje,odvratno i užasno nekulturno i nepristojno,ja bi takvima istog trenutka odrezala oba dvije noge,ne mogu vjerovati da ljudi mogu biti tolika stoka,ne bi to napravila ni da mi se noge tope od vrućine.

  • Mariana C 25.07.2017.

    Nadam se samo da drugi putnici u avionu nisu popadali u nesvijest od smrada njezinih nogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare