To je to što me zanima!

Najgori Djedovi Mrazovi u svijetu: 13-orica zločestih

Da Djed Mraz nije uvijek oličenje dobrog duha i veselog raspoloženja pokazuje 13 najgorih. Tukli su se, bili na drogama, pljačkali i bježali policiji
Vidi originalni članak
1. Nespretni pljačkaš pao u dimnjak
U Kaliforniji 1993. Frank Morales namjeravao je provaliti kroz dimnjak prerušen u Djeda Mraza. Spotaknuo se i ostao visjeti.
2. Zamalo se potukao s roditeljima zbog kluba za koji navija
Na Božić 1994. u Jacksonvilleu, Sad, Chip i Lori Crabtree htjeli su upoznati sinove s Djedom Mrazom u lokalnom šoping centru. Lori je obukla majicu s grbom Gatorsa (klub u američkom nogometu iz Floride). Kad je vidio majicu, Djed Mraz je poludio. Nije im htio dati darove i zamalo se potukao s ocem. Bio je navijač drugog kluba.
3. Banda Djedova Mrazova razbila taksi
U Leichestershireu u Velikoj Britaniji 1996. godine pijana banda od 22 Djeda Mraza razbila je taksi i pokušala izvući putnika.
4. Štrajk Djedova Mrazova
U Australiji su 1996. godine Djedovi Mrazovi bojkotirali tradicionalno okupljanje i paljnje svijeća. Tvrdili su da je prošle godine jedan od njih završio pretučen u rijeci.
5. Djed Mraz potukao se s roditeljem
Djeca u Norfolku, Velika Britanija, pamtit će Božić 2000. godine i svečano paljenje lampica na trgu godine do kraja života. Tada su vidjeli kako policija odvodi Djeda Mraza u lisicama nakon što se potukao s jednim čovjekom. On mu je prigovorio za cijenu darova koje je Djed Mraz prodavao djeci.
6. Djed Mraz zatvorenik dijelio poklone
Na Božić 2001. godine u Lincolnshireu u Velikoj Britaniji Jeffrey Archer odrađivao je kaznu zatvora od četiri godine. Dobrovoljno se javio da se obuče u Djeda Mraza i podijeli poklone.
7. Opljačkao banku
U Tazmaniji 2003. zaposlenici banke šokirali su se kad je u nju ušao Gregory Harland-White. Opljačkao je banku i pobjegao biciklom, ali su mu ispale hlače. Policija ga je brzo pronašla.
8. Prebio vlasnika puba
Jamesa Thompsona izbacili su iz puba u Škotskoj na Božić 2004. godine. Vratio se preobučen u Djeda Mraza i zbog osvete slomio nos vlasniku puba koji ga je izbacio.
9. Masovna tučnjava
U Walesu na tradicionalnoj utrci Djedova Mrazova 2004. godine 30-ero pijanih Djedova potuklo se i završilo u zatvoru.
10. Banda Djedova Mrazova tukla goste kina
U Novom Zelandu 2004. godine 50 pijanih i agresivnih Djedova Mrazova prvo se napilo, a tada su počeli razbijački pohod u kinu. Trgali su stolice i plakate te pretukli goste.
11. Zapeo u dimnjaku
U Buenos Airesu, Argentina, Djed Mraz pokušao je iskoristiti opuštenu atmosferu Božića i provaliti u kuću kroz dimnjak. Zaboravio je prije na dijetu pa ga je policija izvlačila van.
12. Sudac-mraz
Sudac Hector Graham iz Luttona u Velikoj Britaniji na dar je dobio kravatu koja svira božićne pjesme. Obukao ju je na suđenju i kad je donosio presudu, ona je odjednom počela svirati. Kao i cijela sudnica, jedva se suzdržao, a da se ne počne smijati. Ostao je hladan i osudio čovjeka na četiri godine zatvora.
13.Tvrdio da je Djed Mraz na drogama
Dr. Ian Darwin Edwards iz botaničkog vrta u Edinburgu, tvrdio je da je prvi Djed Mraz uzimao drogu pa je zato letio zrakom.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare