To je to što me zanima!

Najnesretniji putnik ipak se nada dolasku u Hrvatsku

Gregu Middletonu (39) iz Velike Britanije zbog vulkanskog pepela i štrajka zaposlenika zračne kompanije, u dva mjeseca su otkazali pet letova
Vidi originalni članak

Britanski poduzetnik mogao bi biti najnesretniji putnik nakon što su mu otkazali čak pet letova u dva mjeseca zbog vulkanskog pepela i štrajka zaposlenika British Airwaysa. Greg Middleton (39) iz Surreya u ožujku je pokušao s prijateljima otputovati na jug Španjolske na četiri dana, no samo dva dana prije polaska, zaposlenici zračne luke počeli su štrajkati. Otputovao je s drugom kompanijom četiri tjedna kasnije. Opet je bio u problemima kad se trebao vratiti kući jer je baš tada vulkan izbacio prvi oblak prašine koji je prekrio zapad Europe i blokirao cijeli zračni promet.
- Kako smo imali poslovnih obaveza, morali smo voziti od Malage do Engleske. Vozili smo se puna dva dana, što je mene i prijatelja koštalo još dodatnih 4.000 kuna - ispričao je Greg za britanski Mirror. Prošlog tjedna uputio se sa ženom Carolinom (34) i 18-mjesečnom kćeri Lunom-Siorellom na Siciliju.
- Dok smo stajali u redu za prijave, objavili su da je let otkazan jer se oblak prašine približavao jugu Italije. To je bio moj peti otkazani let u dva mjeseca - kaže Greg koji ima tvrtku za dizajniranje web stranica. Nada se, kaže, da će u kolovozu uspjeti doći u Hrvatsku na odmor.
- Ako ne želite da vam odmor propadne, nemojte rezervirati karte za iste destinacije kao ja - našalio se Greg.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tajnamoja 17.05.2010.

    Bajsu je ovo idealna prilika da sponzorira sedam dana hotela čovjeku (ozbiljno mislim).

  • crnilabud 17.05.2010.

    ,,jaca će da pošalje svoj,no frx,no panix!

  • marin.0202 17.05.2010.

    Pa da si isao pjeske vec bi stigao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare