To je to što me zanima!

Nakon 18 sati muke, jazavčar je herojski spasio prijateljicu

Jazavčar 'Razor' nije prestajao lajati nakon što je njegova prijateljica 'Jazzy' otišla od kuće u New Mexicu. Našao ju je u kanalu i uspio u pomoć pozvati prolaznike...
Vidi originalni članak

Za pse se često kaže da su najbolji čovjekovi prijatelji. No, čini se da to vrijedi i za - druge pse, ne samo ljude. Dokaz tome je i priča iz Belena u New Mexicu u SAD-u gdje je dvorište Tima Chaveza napustila njegova bernardinka stara devet godina. 

S time se nikako nije mogao pomiriti sitni jazavčar 'Razor' kojemu je bilo toliko stalo do njegove prijateljice da nije prestajao lajati. Na kraju se i on uspio iskrasti iz dvorišta, pretrčati cijelo polje i stići do kanala za navodnjavanje. Upravo tamo naišao je na Jazzy koja je zapela i praktički se nije mogla micati. 

Razor se nastavio kretati oko kanala i lajati, sve dok nije privukao pažnju jednog prolaznika koji je došao do kanala i vidio što se događa, piše Daily Mail

Na lice mjesta došli su policija i vatrogasci. Kako bi izvukli potpuno iscrpljenu Jazzy bilo je potrebno čak osmero ljudi. Nasreću, bernardinka se nije ozbiljnije ozlijedila, no za potpuni oporavak sigurno će joj trebati vremena s obzirom da je devet godina poodmakla dob za tu pasminu. 

Lokalne vlasti u Belenu odlučile su pak početkom ožujka jazavčaru Razoru odati posebnu počast za njegovo herojsko djelo. 

Screenshot
Idi na 24sata

Komentari 28

  • Liverpool_YNWA 24.02.2015.

    mene je moj pesek izdal.pokazal je ženi birtiju di smo znali navratiti popit malo vode nakon duge šetnje.

  • Big_Daddy 👊😎 24.02.2015.

    Kad bi bar ljudi upola bili kao psi bilo bi nam svima ljepše na ovoj planeti..................

  • SA-SU 24.02.2015.

    Malo biće velikog srca, bravo za jazavčara Razora!

Komentiraj...
Vidi sve komentare