To je to što me zanima!

Nakon 61 godine stranac vratio ukradeni novčanik

Henry Leland (81) pamtio je odmor na jezeru u Ohiu po krađi novčanika. Nije se više tamo vratio. U travnju je dobio čudan poziv od stranca
Vidi originalni članak

Henry Leland (81) je do sada imao samo negativne uspomene na odmor na jezeru u Ohiu davne 1949. godine.
- Bio sam na dopustu iz mornarice. Prijatelj i ja odlučili smo vikend provesti na jezeru - ispričao je Jerry. Još je nekoliko ljudi odsjelo u istoj kući te Henry predpostavlja da mu je netko od njih ukrao novčanik. Prijatelj mu je posudio novac za vikend, no Henryja su mučili dokumenti koji su bili u novčaniku. Ostao je bez bilo kakve identifikacisjke kartice, uključujući karticu za socijalno, vozačku i prometnu. Nikad se više nije htio vratiti na jezero u hotel GOTL. No 61 godinu kasnije, nazvao ga je Jerry Busch, vlasnik motela Eagle Cliff u Ohiu. Radio je oko kuće koja je nekada bila GOTL te je našo novčanik.
- Svi dokumenti su bili u njemu, ali ne i novac - kaže Jerry. Uspio je preko broja osiguranja naći Henryja na Floridi. Razgovor je započeo sa rečenicom 'ovo nije šala'. U travnju se sastao s Henryjem na ručku i vratio mu novčanik.
- Naravno da sam bio iznenađen. Novčanik je bio pun svačega. Unutra su bile i dvije ulaznice za disko klub - kaže Henry.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • opera 28.02.2010.

    hahahaha,dvije ulaznice za disco club!

  • predsjednik03 28.02.2010.

    fora !

Komentiraj...
Vidi sve komentare