To je to što me zanima!

Nakon "grupnjaka" deset tinejdžera boluje od sifilisa

Grupa američkih tinejdžera iz Oklahome obolila je od sifilisa. Vlasti krive grupni seks. Pokrenuli su istragu spolno prenosive bolesti da se ne bi širila
Vidi originalni članak

Grupa američkih tinejdžera iz Oklahome obolila je od sifilisa. Vlasti krive grupni seks. Šefovi zdravstva pokrenuli su istragu spolno prenosive bolesti. Boje se, također, da se bolest ne bi proširila diljem SAD-a. U nekoliko tjedana, desetorici tinejdžera dijagnosticirana je bolest. Ukupno 15 mlađih od 18 godina dobilo je sifilis prošle godine.
- Dobra vijest je da se sifilis otkrije na testovima i da se lijeći antibioticima. Istražit ćemo i spriječiti širenje - rekla je liječnica Kristy Bradley.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sabo 28.03.2009.

    Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha,Ha, ha, ha. Idiotizam i glupost. I ja sam htio sex kao i svaki pubertetlija, pa nisam skakao na svaku koju sam vidio. Oženio sam se sa 22 godine i uživam u sigurnom sexu. Najsigurniji sex je bračni sex (iako i tu ima iznimki).

Komentiraj...
Vidi sve komentare