To je to što me zanima!

Nakon ovakve prosidbe se ne može reći 'ne' - bravo, mladiću

Ne samo da je voljena dama pristala postati gospođa Hulbert, rezultat truda i mašte zaljubljenog Matta se toliko svima svidio da je trenutačno najgledaniji video u svijetu
Vidi originalni članak

Matt Hulbert dugo je smišljao kako na 'cool' način zaprositi voljenu Janice i u tom je na kraju uspio. I to još kako! Ne samo da je voljena dama pristala postati gospođa Hulbert, plod njegovog truda i mašte se toliko svidio ljudima da je u ovom trenutku to najgledaniji video na svijetu.

Osim što je skladao prigodnu pjesmu, Matt je digao na noge čitavu vojsku prijatelja i članova obitelji, koji su Janice redom u videu poručivali koliko je vole i koliko im znači.

Posebnu su ulogu odigrali njezini najbliži jer ih Janice rijetko viđa otkako je prije sedam godina preselila u Veliku Britaniju, pa se Matt potrudio da i njih vidi i čuje, da dozna što oni misle o vjenčanju.

Pobrinuo se za i za poseban šlag na torti, pa za uslugu zamolio Zacha Braffa, koji se rado odazvao pozivu. 

Svjestan koliko obožava seriju 'Stažist', budući je suprug znao da će voljenu iznenaditi i razveselitii sudjelovanje slavnoga glumca, da će joj i tako dati do znanja da je silno voli i da je za nju spreman mnogo toga učiniti.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Vjerujem_1 11.07.2013.

    Ovo je zaista fantastično! Neka im je sretno cijeli život!

  • Silvana7 Ri 11.07.2013.

    Htjela ne htjela morala je pristati nakon toliko YES :-) Dobra ideja,dobro zamišljeno ali je presludanjavo i ˝preotrcano˝ za moj okus..a i ovako općenito gledajući...I glazba i sve..Jedina stvar koja mi se svidjela je njihov zagrljaj na kraju..Bitno je da je pristala...I da su sretni..

  • SHP 11.07.2013.

    Ma stvarno lijepo :)) Lik se zbilja potrudio

Komentiraj...
Vidi sve komentare