To je to što me zanima!

'Napaljeni duh me proganja u mom vlastitom domu'

Jennifer Mills-Young kaže da ju je duh napao usred noći pokušavajući ju ustati iz kreveta. I njena cijela obitelj vjeruje da netko živi s njima
Vidi originalni članak

Australka Jennifer Mills-Young tvrdi da ju u vlastitom domu proganja napaljeni duh po imenu Kevin.
- Spavala sam kad me je odjednom netko uhvatio za ruku. Pomislila sam da se muž želi malo 'igrati', no onda sam se sjetila da on nije kod kuće - kaže Jennifer i dodaje da ju je netko potezao za zglob pokušavajući ju izvući iz kreveta.
- Čim sam otvorila oči, stisak oko ruke je nestao, a soba je bila prazna. Viknula sam na Kevina da nije dobrodošao u moju spavaću sobu i da mi ne može dolaziti u krevet. Rekla sam mu da ode i zatvori vrata za sobom. Trenutak kasnije vrata su se zatvorila. Skočila sam s kreveta i zaključala ih iako to ne pomaže kad su u pitanju duhovi - kaže Jennifer. I njen suprug Geoff te djeca od 19 i 20 godina vjeruju da im u kući živi duh. Kažu kako su osjetili da nešto nije u redu čim su uselili prije dvije godine.
- Mojoj kćeri je bilo neugodno, govorila je kako misli da joj je netko u sobi. Mislila je i da je vidjela brata Arona kako se iskrada kroz stražnja vrata usred noći, no on je tada bio za računalom - priča Jennifer. Njen suprug kaže da je i njega proganjala tamna sjena.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mariokempes 27.05.2011.

    kako zna da je napaljen je li osjetila da je prčija nije navela

  • Plavi DupinTomićć-maksimovićć 27.12.2010.

    prodajem kuću duh gratis:))

  • tinahustica 19.11.2010.

    i mene je jednom napao... pa sam ostala .... ma samo začuđena kak on mene j.... a ja niš ne osjetim.... hahahahahaha... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare