To je to što me zanima!

Napaljeni umirovljenici divljali po staračkom domu

Umirovljenici u staračkom domu u Dumfriesu (Škotska) toliko su se napili da su počeli divljati i buditi stanare koji su bili u dubokom snu
Vidi originalni članak

Policiju je prošli tjedan pozvalo osoblje doma Burnfoot Coach House koje nikako nije moglo umiriti četiri umirovljenika. Njih četvorica su, nakon što su iskapili bocu votke, krenuli u nemilosrdni pohod po domu. Stvarajući buku u domu probudili su neke od korisnika doma. Kako ih osoblje nikako nije moglo umiriti, pozvali su policiju. U međuvremenu je jedan od problematičnih penzionera uzrokovao paniku među nemoćnim stanarima nudeći besplatan seks svima koje je uspio probuditi.
- Bili su pomalo divlji. Posebno se isticao jedan starčić koji je, čini se, i bio 'kolovođa'. Uspio je probuditi sve koji su spavali. Pijanka se pretvorila u kaos i osoblje doma ih nije moglo obuzdati - priča neimenovani izvor u policiji. Jedan od nestašnih prijavio se nakon pijanke u bolnicu jer se osjećao loše. Nakon sve češćih napada, osoblje umirovljeničkih domova, nepripremljeno za ovakve slučajeve, ne osjeća se više sigurno. Jedini način da spriječe divljanja vlasnici vide u izbacivanju problematičnih. Posljednji događaji u Škotskoj bar su malo promijenili dosadnu svakodnevnicu upotpunjenu šahom i kartanjem. Što će biti s ovom četvoricom željnih provoda, ne zna se.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare