To je to što me zanima!

Napiši recept protiv stresa na tanjur i razbi ga o zid

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U četvrti Chidao u Lisabonu su otvorili prostor za bacanje tanjura s porukama protiv stresa. Bivša slastičarnica puna je posuđa koje treba razbiti...
Vidi originalni članak

U četvrti Chidao u centru Lisabona od ožujka je otvoreno događanje 'Chidao poslije posla' gdje se Portugalci mogu opustiti i družiti s prijateljima. Četvrt je prepuna koncerata, predstava i degustacija. Restorani, kafići i trgovine do kraja mjeseca otvorene su i nakon 19 sati kako bi na povratku s posla ljudi mogli navratiti i zaboraviti na težak radni dan. No najposjećenije mjesto u Chidaou je Posuđe dana, prostor nekadašnje slastičarnice prepun tanjura ispisanih 'receptima' za rješavanje stresa. Posjetitelji mogu izabrati između 1350 različitih tanjura i baciti ih u zid. Ukoliko vam se ne sviđa niti jedan možete se poslužiti čistima i ispisati vlasitu poruku te u ime umjetnosti i relaksacije razbiti tanjur. Organizatori su pripremili gomile tanjura i drugog keramičkog posuđa za antistresno razbijanje. Planiraju projekt ponoviti tijekom ljeta i za vrijeme božićnih blagdana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Popolo 11.05.2010.

    stara fora iz japana..

  • marin.0202 11.05.2010.

    Pa u nas su razbijali case po kavana i brtijama nista novo , Govorili su primitivizam, pijanci , propalice ,budale itd, itd, a posto je to u Amereici onda je to nesta bolje samo se drukcije zove ali bit je ista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare