To je to što me zanima!

Napokon će susjedi vjerovati da sam zaista osvojila Hyundai

Marija Horvat iz Selnice preuzela je u ponedjeljak Hyundai Tucson vrijedan čak 190.000 kuna. Nakon što je preuzela automobil od silnog uzbuđenja nije mogla voziti pa joj je suprug priskočio u pomoć
Vidi originalni članak

Nisam vjerovala kad su mi početkom mjeseca javili da sam osvojila Hyundai Tucson. Kad sam jučer ušla u salon i vidjela ga uživo, potekle su mi suze, kaže dobitnica Marija Horvat iz Selnice.

Cijela obitelj bila je oduševljena, a Marija je morala izaći malo na zrak da se pribere.

- Obuzeo me predivan osjećaj. Nakon što smo preuzeli automobil od silnog uzbuđenja nisam mogla ni voziti, pa je suprug priskočio u pomoć. Zapravo je bio presretan što ga je on prvi provozao - prepričala nam je presretna Marija.

Vožnja je, kaže, puno ugodnija nego u njihovom starom, a i auto je puno veći i komotniji. No, unatoč tome, ipak neće još prodavati stari auto, nego će se izmjenjivati tko će voziti novi Hyundai na posao. Ponekad ona, a ponekad suprug. Složili su se da je tako najpoštenije.

- Napokon će mi i svi susjedi povjerovati da sam zaista osvojila Hyundai - rekla je Marija.

Prvo su se novim automobilom odvezli do kćeri, koja radi u Zagrebu. Nakon toga dobitak vrijedan 190.000 kuna proslavili su odlaskom na obiteljski ručak.

- Napokon da je i nama u Međimurje stigla neka velika nagrada, inače to uvijek ide tamo prema moru - našalila se Marija. Sretna dobitnica kaže da ima nade dok god igra, tako da niti sada neće prestati. I dalje će slati kupone, SMS-ove... Sretno i dalje Marija!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare