To je to što me zanima!

Britanka je od 600 štruca kruha izradila portret svoje svekrve

Laura i njenih 40 prijatelja su izradili portret njene svekrve Sandre koji je dug 12,6 metara i širok 9,6 metara, a izložili su ga u Warringtonu u Velikoj Birtaniji
Vidi originalni članak

Laura Hadland (27) napravila je portret svoje svekrve Sandre Whitfield od 600 štruca kruha. Laura je inače kuratorica u muzeju, a u slaganju portreta joj je pomoglo 40 prijatelja. Koristili su devet tostera i čak 9852 komada kruha kako bi dobili određenu boju na posebnim temperaturama. Izradili su portret koji je dug 12,6 metara i širok 9,6 metara, a izložili su ga u Warringtonu u Velikoj Britaniji, Sandrinom rodnom gradu. Postavili su i novi svjetski rekord u najvećem mozaiku napravljenom od kruha.

 - Super je osjećaj srušiti svjetski rekord u nečemu. Sretna sam jer su mi pomogli i prijatelji s mojoj svekrvi smo priuštili posebni rođendanski poklon koji sigurno ne dobije bilo tko - rekla je Laura. 

Dodala je kako je kao kuratorica u muzeju dosta vremena proučavala rimske mozaike, ali joj je drago da su napravili 'moderniji' mozaik. Sandra se rasplakala od sreće nakon što je vidjela rođendanski poklon. Claire Burgess, službenica Guinnessove knjige rekorda, potvrdila je novi svjetski rekord. Prijašnji su rekord postavili u Nizozemskoj u veljači ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mirela kovacevic 15.01.2011.

    svaka cast

  • ZiHERiCA 15.12.2010.

    ekipa gladna po svijetu, ova po kruhu gazi...

  • barlovic 04.12.2010.

    Svaka čast! Svekrvi je bolje da na ovo nema nikakvih prigovora. :D :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare