To je to što me zanima!

Napravio je bizarno kompleksni mehanizam da mu - okrene list

Autor poznatog YouTube kanala 'Joseph's Machines' osmislio je još jedan vrlo osebujni mehanizam. Pogledajte samo koliko je tu truda uloženo za okretanje jedne stranice novina...
Vidi originalni članak

Joseph se inače proslavio konstuiranjem i osmišljavanjem u potpunosti beskorisnih mehanizama, a takav je i ovaj. Da, on je na kraju odradio svoj posao, ali to je trajalo i trajalo i trajalo, a pritom je razbijen i laptop koji je stajao na stolu. 

Ovaj 'inovator' očito je pogodio s ovim 'izumom' jer je video dosad pogledalo više od čak sedam milijuna ljudi, 62 tisuće su 'lajkale' video, a podijelila ga je 61 tisuća ljudi. Zaista impresivno. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • AlfaVuk 13.10.2016.

    Amater. prije puno godina su u JPL.u iz dosade razvili robota koji im peće kokice..Samo trebaš zinut i on bez greške dobaci kokicu u usta..Onda im je to dosadilo pa su ga unaprijedili..Sad digneš ruku i konzerva pive nepogrešivo stiže...Okretanj novina, daj me nemoj zajebavat , to je za djecu..Moj pas bi to napravio u sat vremena.. Ak mu dam alat :))

  • --- DAVOR --- 13.10.2016.

    Genijalna domišljatost mehanizama koji se kaskadno pokreću :) Nije nekaj stereotipno kako smo znali viđat. Laptop možda i nije kolateralna žrtva, ja vidim poruku "hebeš portale papir je papir" :)

  • Liverpool_YNWA 12.10.2016.

    hrčak je glavna karika..pusti hrčka! sloboda hrčku!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare