To je to što me zanima!

Našli ljubav online, a žive par kuća jedno od drugog

Profesorica iz Cardiffa, 46-godišnja Julie McIlroy odlučila je pristupiti agenciji za nalaženje parova preko interneta. Pronašla je ljubav par vrata dalje
Vidi originalni članak

Gledajući slike potencijalnih partnera na internetu, 46-godišnjoj Julie svidjela se slika Allana Donnelya, ne znajući da su udaljeni samo par kuća u istoj ulici. Poslala mu je poruku i Allan je odmah odgovorio. Nakon tri mjeseca dopisivanja saznala je da živi u Cardiffu kao i ona. Poslije telefonskog razgovora oboje su bili šokirani saznavši da žive u istoj ulici te da su zapravo susjedi.
- Nevjerojatna je slučajnost da preko interneta nađem ljubav koja je udaljena samo par kuća dalje u istoj ulici. Agencija me mogla spojiti s bilo kim u svijetu, a spojila me sa susjedom - rekla je Julie.
Počeli su izlaziti i nakon posjeta Tajlandu, Kambođi i Maroku odlučili su zaručiti se. Sretan par planira svadbu druge godine.
- Stvari su se odvijale dosta brzo, sve je ispalo savršeno i ne mogu biti sretniji. Našao sam ljubav svog života. Koja je šansa da nađem tako savršenu ženu, a da živi u istoj ulici - pitao se Allan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_28352 09.10.2008.

    Lijepo !!Sretno !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare