To je to što me zanima!

'Našli smo izvanzemaljce, kao ljudi su, ali su niži od metra''

Prema pisanju The Suna, u dopisu FBI-ja navodno stoji da je istražitelj u Novom Meksiku našao tri ''leteća tanjura'' u kojima su bila po tri tijela nalik ljudskima
Vidi originalni članak

Osoblje centra za istraživanje NLO-a tvrdi kako je pronašlo dokaze da izvanzemaljci zaista postoje. Dopis je pronađen u Centru Hakui za istraživanje NLO-a u Tokiju i u njemu navodno stoji kako je FBI našao tri metalna predmeta u kojima su bila tijela izvanzemaljaca. 

Federalni agenti sada su u panici jer se centar uskoro otvara za javnost pa strahuju da će svatko moći imati uvid u više od 10.000 tajnih dokumenata. Prema pisanju The Suna, u dopisu FBI-ja stoji da je istražitelj u Novom Meksiku našao tri ''leteća tanjura'' u kojima su bila po tri tijela nalik ljudskima, ali visoka oko 90 centimetara. ''Bili su odjeveni u metalnu tkaninu jako fine strukture'', navodno stoji u tajnom izvješću. 

- Kako stoji u izvješću gospodina (ime cenzurirano) u pustinji Novog Meksika tanjuri su pronađeni zahvaljujući činjenici da vlada tamo ima radarski pogon koji, vjeruje se, ometa kontrolni mehanizam za leteće tanjure. Daljnja procjena nalaza nije obavljena - navodno stoji u izvještaju. 


Idi na 24sata

Komentari 160

  • LapsusAngelus 03.12.2015.

    u beskonacno velikom svemiru(koji se svakom sekundom nekontrolirano siri) glupo je misliti da smo od milijardi planeta mi jedini planet koji podrzava nekakav oblik inteligentnog zivota,a kamoli bilo koju drugu vrstu zivota.

  • ludakvanca 10.10.2015.

    navodno, navodno, navodno

  • PRCO 06.10.2015.

    Centar se otvara za javnost a federalni agenti su u panici koje su ovo gluposti majko moja to je vjerojatno za amerikance napisano hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare