To je to što me zanima!

Natpisima na biciklističkoj stazi izjavio je ljubav ženi

Velika Britanija: Na biciklističkoj stazi dugoj 86 km Paul je postavio velike natpise kojima je izjavio ljubav svojoj supruzi. Ona na to nije ni trepnula
Vidi originalni članak

Paul Kellner (36) svim silama je pokušavao spriječiti raspad svog braka te se dosjetio zanimljive ideje. Na biciklističkoj stazi dugoj 86 kilometara od Londona pa sve do Brightona postavio je velike natpise kojima je izjavio ljubav svojoj supruzi. Očekivao je kako će se njegova žena, Zoe Kendall, 'rastopiti' na natpise koje je postavio, ali dočekalo ga je upravo suprotno. nakon što su došli do cilja u Brightonu ipak su supružnici svatko išli svojim putem. Par je u braku četiri godine, a nedavno je Zoe podnijela zahtjev za rastavom braka. Kriomice je postavio natpise koji su imali zanimljive tekstove. Na nekima od njih je napisao kako je Zoe njegova 'žena, prijateljica, srodna duša te da mu je ona sve na svijetu'. 'Zoe, znam da sam pogriješio, molim te oprosti mi', pisao je na drugom natpisu. Na neke je čak stavio i njihove zajedničke fotografije. nakon što je biciklom prošla cilj, rekao je kako njegov plan nije uplaio. Zoe navodno nije ni trepnula nakon što je vidjela natpise.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_45463 22.06.2010.

    Htjedoh prvo kritizirat ženu, ali možda žena zna nešto što mi ne znamo, pa ga je zato odj**ala. :| ipak, mogla je bar reć hvala, ali ne hvala.

  • Rita van Christo 22.06.2010.

    Ljubav je jednostavna al ljudi su nezahvalni i teški.

  • BIRAJ.online 22.06.2010.

    jebiga, ljubav je teska

Komentiraj...
Vidi sve komentare